פרימילוט נור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/10/2014 | 21:03 | מאת: דנה

בת 23. כבר שנתיים לא קיבלתי מחזור. יש לי אמנוריאה שניונית. האם לפי ה-US אפשר לדעת את הסיבה לאמנוריאה? להלן תוצאות US גניקולוגי: רחם אורך- 40 מ"מ עובי- 23 מ"מ רוחב- 49 מ"מ מרקם- תקין עובי רירית הרחם- 4 מ"מ שחלות ימנית - אורך- 27 מ"מ רוחב- 11 מ"מ שמאלית- אורך - 29 מ"מ רוחב- 15 מ"מ על מה מעידות התוצאות של ה- US הגניקולוגי? לקחתי "פרומילוט נור" למשך 5 ימים 2 כדורים ביום ולא הופיע לי דימום האם זה בגלל רירית הרחם הדקה שיש לי?

שלום הבדיקה תקינה יש לבצע ברור לסיבה לאי קבלת דמום לאחר פרימולוט

מנהל פורום רפואת נשים