גיל ההריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/10/2014 | 17:38 | מאת: עדי

שלום. הוסת האחרונה שלי הייתה ב- 18.9. עשיתי בדיקת ביוץ והביוץ היה כנראה ב- 2/10. החודש המחזור אחר. עשיתי בדיקת הריון ויצא בטא 184. היום היה לי דימום קל בבוקר ורצתי למוקד רפואי שם עשו לי בדיקת US בבדיקה נצפתה רירית בעווי 14 בעובי 14 מ"מ אבל לצערי לא נצפה שק הריון. כמובן שאני לחוצה מאוד שהרי לי החישוב שלי אני בשבוע ה- 5.4. בתום הבדיקה הופנתי לעוד בדיקה בעוד יומיים השאלה שלי מתחילה כאן- האם יתכן שהיה לי למרות בדיקת הביוץ, ביוץ מאוחר בשבוע ובכל זאת אני בשבוע 4? האם יתכן שפשוט מדובר בהריון צעיר? או לחלופין- האם יתכן שבשבוע 5.4 עדיין לא נצפה שק הריון. אני ממש אשמח לתשובה מהירה מאחר ואני מאוד לחוצה שכן זהו הריון ראשון לאחר המון ניסיונות. בברכה, עדי

שלום יתכן שהיה ביוץ מאוחר וההריון צעיר יותר ולכן לא נראה שק ויתכן שההריון אינו מתפתח כראוי בדיוק זו הסיבה שנשלחת לבצע בדיקה חוזרת - על מנת שניתן יהיה להחליט איזה מבין 2 האפשרויות נכונה יותר

מנהל פורום רפואת נשים