דימומים תוך כדי חפיסת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/10/2014 | 08:13 | מאת: reut

שלום, אני בת 21 לוקחת גלולות יאז כבר מעל שנתיים, ובחודשים האחרונים התחילו לי דימומים באמצע-סוף החפיסה. הדימומים קלים ולא כמו בזמת וסת אבל זה עדין נראה לא תקין כל כך, זה הפעם השלישית או הרביעית שזה קורה לי תוך כדי נטילת גלולות. אני מקפידה לקחת בדרך כלל באותה שעה ואם זה בהפרש של שעה שעתיים, ולא פספסתי אף גלולה בחפיסה לאורך כל הפעמים. מה זה יכול להיות? האם יש אפשרות לטפל בזה בלי להחליף גלולות? (יאז עושה לי טוב מאוד לעור הפנים ואני לא סובלת מתופעות לוואי) תודה רבה

שלום ככל הנראה מדובר בתופעת לואי של הגלולות וכדאי להחליף לגלולה חזקה יותר

מנהל פורום רפואת נשים