גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/10/2014 | 22:32 | מאת: לי

היי, אני בת 23, קיבלתי מחזור היום (ראשון, 19.10) והתחלתי גלולות פעם ראשונה בשם "מינס" לאחר שעתיים מנטילת הגלולה החלו כאבי בטן כמו שאוכלים משהו לא טוב. יש לי כאביי ביוץ מאוד חזקים בגלל זה פניתי לרופא נשים לקבלת גלולות. אני מאוד פוחדת מהתופעות לוואי שעוד צפויות להגיע ורציתי לדעת- האם הכאבי בטן האלה נורמליים? ואם אני מפסיקה לקחת את הגלולות, לא ממשיכה את החפיסה (נטילה רק של גלולה 1) האם יש בזה סיכונים? מה ההשלכות? תודה רבה

שלום לא יקרה כלום אם תפסיקי את הגלולות אבל מאחר והתחלת לקחת אותן למטרה מסוימת כדאי להמשיך אותן הכאבים יחלפו

מנהל פורום רפואת נשים