כאבים בטן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/10/2014 | 06:55 | מאת: נויה

שלום, אני וחבר שלי קיימנו יחסי מים לפני כשבוע ובמהלכם חשתי ממש כאבים בצד ימין, לאחר מכן חשתי כאבים עזים בבטן התחתונה שלא פסקו יומיים. היום אחרי שבוע נשארו לי כאבים רק במותן ימין. ביקרתי אצל רופא הנשים שאמר לי שכנראה קרעתי את שקיק הביציות- משהו כזה ועשה לי אולטרסאונד ואמר שהכל בסדר ושזה ירפא לבד. בנוסף הוסת האחרונה שקיבלתי היתה ב 1.10 ומאז לא קיבלתי וגם הפסקתי גלולות החודש אחרי שימוש של מספר שנים. רציצי לשאול שוב מה לדעתכם הסיבה והאם יש ממה לחשוש? או האם מדובר בחשד להיריון חוץ רחמי? תודה

שלום עקב האחור בוסת כדאי לבצע בדיקת הריון אם בדיקת הרופא היתה תקינה סימן שאין כל בעיה אם הכאב יחזור כדאי לפנות שוב לבדיקה

01/10/2014 | 08:21 | מאת: נויה

עשיתי ביתית תוצאה שלילית, את מתכוון לעשות במעבדה?

מנהל פורום רפואת נשים