דחיית מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/09/2014 | 21:40 | מאת: דוברת

שלום, ילדתי לפני כ-5 חודשים. מחזור אחרון ב-27.9 ולפניו ב-6.9, בהפרש של 21 יום. לפני ההריון היה לי מחזור כל 27-28 יום. עקב נסיעה, איני מעונינת לקבל מחזור בין התאריכים 6.11 - 14.10. רופא שהתייעצתי איתו אמר לי להתחיל לקחת גלולות פרימולוט נור ב- 17.10. בהתחשב בכך שיתכן שגם המחזור הבא יהיה לאחר 21 יום, האם אין זה מאוחר מדי? הערה: עקב קרישיות יתר אני מוגבלת בסוג הגלולות אותן אני יכולה לקחת. תודה.

שלום זה נשמע לי בסדר

01/10/2014 | 12:54 | מאת: דוברת

ברצוני לוודא: אם המחזור הבא יהיה אחרי 21 יום, הוא יתחיל ב-17-18. אם אתחיל לקחת פרימולוט נור ב-17, יום אחד בלבד לפני כן, או אפילו באותו יום, יהיה זה מספיק כדי לדחות אותו?

מנהל פורום רפואת נשים