לא קיבלתי תשובה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/09/2014 | 20:08 | מאת: מאיה

בת 23. כבר שנתיים לא קיבלתי מחזור. יש לי אמנוריאה שניונית. אם אני אקח "פרומילוט נור" למשך 5 ימים 2 כדורים ביום אז האם לא יופיע לי דימום בגלל רירית הרחם הדקה שיש לי? להלן תוצאות US גניקולוגי: רחם אורך- 40 מ"מ עובי- 23 מ"מ רוחב- 49 מ"מ מרקם- תקין עובי רירית הרחם- 4 מ"מ שחלות ימנית - אורך- 27 מ"מ רוחב- 11 מ"מ שמאלית- אורך - 29 מ"מ רוחב- 15 מ"מ אם אני אקח "פרומילוט נור" למשך 5 ימים 2 כדורים ביום אז האם לא יופיע לי דימום בגלל רירית הרחם הדקה שיש לי?

שלום עניתי לך אי אפשר לצפות מראש יתכן ויופיע מחזור ויתכן שלא

מנהל פורום רפואת נשים