שכחתי להכניס טבעת אחרי מקווה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/09/2014 | 10:07 | מאת: רונית

אני משתמשת בטבעת נוברינג למניעת הריון. אני גם דתיה ביום שישי הייתי צריכה לטבול במקווה אי לכך הוצאת את הטבעת כי צריך להוציא אותה בטבילה הגעתי הביתה ושכחתי להכניס אותה נזכרתי בבוקר כשהתעוררתי הווה אומר 14 שעות היא היתה בחוץ ובנוסף קיימנו יחסי מין לילה קודם. מהן ההשלכות והסיכויים להריון? ומה הן התוצאות ללקיחת פוסטינור? אני לא מעוניינת לדמם שוב משום שרק עכשיו סיימתי ימי נידות ולא בא לי לעבור את זה שוב. בבקשה אני חייבת תשובה דחוףףףףף

שלום יש סכוי להריון ואת לא מוגנת בשבועיים הקרובים פוסטינור יכול להיות יעיל אבל יכול להופיע דמום רחמי שמחייב נידה שוב

מנהל פורום רפואת נשים