שאלות חשובות מאוד!!!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/09/2014 | 18:54 | מאת: מאיה

בת 23. כבר שנתיים לא קיבלתי מחזור. יש לי אמנוריאה שניונית. להלן תוצאות US גניקולוגי: רחם אורך- 40 מ"מ עובי- 23 מ"מ רוחב- 49 מ"מ מרקם- תקין עובי רירית הרחם- 4 מ"מ שחלות ימנית - אורך- 27 מ"מ רוחב- 11 מ"מ שמאלית- אורך - 29 מ"מ רוחב- 15 מ"מ שאלה 1 - מדוע הפרומילוט-נור שלקחתי לא גרם לי לדימום? שאלה 2 - האם הרחם שלי לא תקין? שאלה 3- מדוע הפרוגרסטון שלי בבדיקת דם יצא נמוך מתחת לטווח הנורמה? על מה זה מעיד? שאלה 4 - מה יכולה להיות הסיבה לכך שהגוף שלי לא מייצר אסטרוגן? שאלה 5- האם תוצאות הבדיקות US מתאימות לדעתך לאבחנה של שחלות פוליציסטיות? הרי יש לי שיעור יתר קשה ואקנה בפנים וגם יש לי אל-וסת. שאלה 6 - מדוע רירית הרחם שלי דקה? איך אפשר לעבות את רירית הרחם? שאלה 7 - האם אפשר לדעת את הסיבה לאמנוריאה שלי לפי כל הבדיקות שעשיתי? מה יכולה להיות הסיבה לכך שהפסיק לי הווסת לחלוטין?

שוב שלום 1. עקב בעיה הורמונלית 2. תקין 3. בעיה הורמונלית 4. בעיה הורמונלית ( ירידה דרסטית במשקל? ) 5.אין עדות לשחלות פוליציסטיות לפי הבדיקה 6. בעיה הורמונלית 7. יש להמשיך בברור

21/09/2014 | 13:40 | מאת: מאיה

האם בגלל שירדתי במשקל אני לא מקבלת מחזור? איך זה קשור המשקל למחזור?

מנהל פורום רפואת נשים