כאבים בבטן תחתונה לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/09/2014 | 11:04 | מאת: תמי

היי, אני בת 24, ולפני כחודש וחצי עברתי גרידה שעפ"י סיכום הרופא היתה תקינה ולא היו סיבוכים. לאחר מכן לקחתי אנטיביוטיקה. 3 שבועות לאחר הגרידה התחילו לי כאבי בטן תחתונה בעיקר בצד ימין אך הופיעו גם מדי פעם בצד שמאל. הכאבים היו לפעמים עמומים ולפעמים מאוד חזקים בתזוזה או בלחיצה על המקום. רופא הנשים שלי שלח אותי למיון, שם עשו לי בדיקות וקבעו כי ככל הנראה מדובר בדלקת ברחם למרות שלא היו סימנים לזיהום (הרופאה אמרה שעדיף לתת טיפול אנטיביוטי ולא להסתכן). נלקחה תרבית מצוואר הרחם ובתשובה נכתב כי יש לי חיידקים. הרופאה בבי"ח נתנה לי מרשם לאופלודקס ופלג'יל למשך שבועיים. אני כבר שבוע לאחר סיום האנטיביוטיקה ועדיין יש לי כאבים עמומים. לא חזקים כמו קודם אך מדי פעם אני מרגישה כאב. מה זה יכול להיות? יש סיבה לדאגה אם ארצה להכנס בעתיד להריון? אשמח לתשובה. תודה

שלום איני יכול לדעת מה הסיבה לכאבים בלי בדיקה הסכוי להפרעה להרות בעתיד מאד קטן

מנהל פורום רפואת נשים