שלום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/08/2014 | 21:34 | מאת: שרון

אני לוקחת גלולות יסמין כבר הרבה זמן. אני בערך שבוע לפני שאני מסיימת חפיסת גלולות, זאת אומרת שבוע לפני שאמור להופיע דימום, אבל הדימום התחיל כבר לפני שלושה ימים. מן דימום חום כזה ובינתיים זה לא מפסיק. 1. מה זה? 2. האם זה אומר שבשבוע שאמור להופיע הדימום הוא לא יהיה? 3. האם להמשיך לקחת גלולות כרגיל או לשנות משהו? 4. האם אני מוגנת מבחינת יחסי מין? תודה

שלום יתכן ששכחת גלולה אחת? יתכן שהגלולות חלשות מידי בשבילך אני מציע שאם לא שכחת גלולה והדמום מופיע גם בחפיסה הבאה - כדאי להחליף לגלולה אחרת כדאי להמשיך לקח גלולות כרגיל את מוגנת סביר להניח שיופיע דמום גם בסוף החפיסה

02/09/2014 | 01:24 | מאת: שרון

כן אני שכחתי גלולה אחת. ואת השתיים שלאחר מכן לקחתי באיחור גם. אז כנראה שקצת זעזעתי את כל המערכת. היה לי חשוב בעיקר לדעת אם יופיע שוב דימום ואם אני מוגנת. תודה רבה שרון

מנהל פורום רפואת נשים