דחוף.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/08/2014 | 19:26 | מאת: מיואשת

מיזה מספר חודשים לא מועט יש לי הפרשות חומות באמצע חפיסת גלולות . הייתי מספר פעמים אצל הרופא והחלפתי פעמיים סוג גלולה. כרגע, זה החודש הראשון שאני נוטלת גלולות דיאנה ושוב הופיעו לי ההכתמות. מה ניתן לעשות?? מעיד על משהו מסוכן?! האם כדאי לסיים את החפיסה הנוכחית ולהפסיק ליטול גלולות?? תודה !!

שלום לא נשמע מסוכן אבל דורש ברור מלא ולדעתי כדאי לנסות הפסקת גלולות על מנת לראות אם יש הפרשה דמית כשאת לא נוטלת גלולות

מנהל פורום רפואת נשים