המשך לשאלה שלא נענתה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/08/2014 | 15:04 | מאת: אוסנת

אני רואה שאתה תמיד עונה לכולן וזה ממש לא בסדר שראית את השאלה שלי ופשוט בחרת להתעלם ממנה. אולי מה ששאלתי נראה טיפשי בעיניך ולכן החלטת לא לענות אבל בשבילי זה עניין מאוד רציני, לא פחות מהשאלות ששואלות הנשים בהיריון. ובמידה ואני כן הייתי צריכה לקחת פוסטינור אז עכשיו כבר עברו יותר מ24 שעות והיעילות שלו לא תהיה גבוהה אז גם אם כן היה סיכון כבר מאוחר מדי בשביל זה ויכול להיות שעכשיו נהרסו לי כל החיים. אני מבינה שמבחינתך שאלות של נשים בהיריון חשובות יותר ולשאלות של נערה צעירה אין שום חשיבות מבחינתך אבל לפעמים התשובה שלך זה מה שאנחנו תלויות בו.

שלום השאלה שלך נשאלת בימים האחרונים כל הזמן בשמות אחרים ובשינוי קל של הסיטואציות ועניתי על זה בכל פעם יש גבול לכמה פעמים ניתן לענות על שאלות מסוג זה אני מציע שאם לא הבנת את התשובות הקודמות שתפני בצורה מסודרת לרופא נשים שיסביר לך איך נכנסים להריון ואיך לא ניתן להכנס להריון

מנהל פורום רפואת נשים