אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/08/2014 | 21:07 | מאת: לילי

שלום רב, אני בת 36 עם שני ילדים (אחרי שני ניתוחים קיסריים). חולת סכרת נעורים ועם יתר לחץ דם כרוני.... לפי מה שהבנתי - אני לא יכולה להשתמש בהתקנים למניעת הריון, כי הם עלולים לגרום לזיהומים (בגלל הסכרת), וכדאי גם לא להשתמש בגלולות (בגלל יתר לחץ הדם והסיכון לשבץ). במה עוד ניתן להשתמש? (חוץ מקונדומים, כמובן) בתודה, לילי

שלום בעיקרון אם לחץ הדם מאוזן אפשר להשתמש בגלולות אפשר להשתמש בגלולות המכילות פרוגסטרון בלבד אפשר גם לשים התקן מירנה עם סכון קטן מאד לזהום אין אלטרנטיבה אחרת

מנהל פורום רפואת נשים