קושי להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/08/2014 | 15:35 | מאת: אביבה

אני בת 30 מנסה להיכנס להריון.יש לי בן שילדתי לפני 3 שנים ונכנסתי להריון שני לפני שנה שלא הצליח ועברתי גרידה שלאחריה הייתה שארית הריון תקופה מסויימת וגם עברתי היסטרוסקופיה כדי לראות שהכל תקין.אך מאז שהכל הסתדר ונעלמה לה השארית עברו כבר 8 חודשים ואינני מצליחה להיקלט.חשוב לציין שבשני ההריונות נקלטתי מיד.אין לי וסת סדירה,לעיתים עם איחור של עד שבועיים. בימים אחרונים הרגשתי כאבים בבטן התחתונה ובגב שמאוד מזכירות כאב של לפני וסת ואיחור של 6 ימים לכן ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית לצערי. קודם כל רציתי לשאול-לאחר כמה זמן מומלץ לבצע בדיקת הריון ביתית למי שאין וסת סדירה? האם הקושי להיקלט להריון נובע מההיסטרוסקופיה שביצעתי? איך מחשבים ביוץ עם וסת לא סדירה?ומה האפשרויות שלי להגדיל את הסיכויים להיקלט במהרה?

שלום כדאי לבצע בדיקת הריון אחרי יום אחור ( חודש אחרי הוסת הקודם ) אין קשר להסטרוסקופיה קשה לחשב ביוץ כשהוסת לא סדיר כדאי לקיים יחסים מהיום ה 10 למחזור , כל יומיים

20/08/2014 | 11:29 | מאת: אביבה

אז אם ביצעתי בדיקת הריון ביתית לאחר שבוע איחור ויצא שלילי אפשר להסתמך ולהבין שאין הריון?(למרות שהוסת לא סדיר)?

מנהל פורום רפואת נשים