דימום עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/08/2014 | 11:05 | מאת: גילה

היי ענית לי קודם אך התשובה אינה מובנת לי רציתי לשאול שוב בבקשה. ילדתי לפני כחודש וחצי רופא נשים הביא לי גלולות פמינט שתיתי מהם החל מאותו יום 9 כדורים ( לא הייתי במחזור בימים אלה אלא נקיה לגמרי אחרי דימום שאחרי לידה) לאחר 9 ימים היה לי דימום חזק כמו של מחזור הפסקתי את הכדורים והתחלתי שוב ביום השלישי למחזור כלומר לאחר יומיים, רציתי לשאול, האם נהגתי בסדר? והאם אהיה מוגנת החודש או רק בחודש הבא? והאם זה בסדר שהדימום ממשיך חזק גם עם הגלולות?

שלום את לא מוגנת כי הפסקת חפיסה באמצע לדעתי כדאי להפסיק ולחכות לוסת הבאה שתגיע בעוד כחודש ואז להתחיל חפיסה חדשה

מנהל פורום רפואת נשים