טיפול טבעי בפטריה שהסתבך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/08/2014 | 02:12 | מאת: היסטריה

שאלה סופר דחופה! אני בשליש הראשון להיריון ובעקבות שימוש באנטיביוטיקה, התפתחה לי פטריה בנרתיק. שמעתי מחברה שהכנסת שן שום לנרתיק היא פתרון טבעי ויעיל בהיריון. משום מה החלטתי לנסות את זה. קשרתי לשן חוט דנטלי כדי שאוכל להוציא אותה, אבל החוט השתחרר ואני לא מצליחה להוציא את השן.. הצילו! מה עושים, איך מוציאים והאם אני מסכנת את העובר עכשיו??

שלום זה לא מסוכן לא לך ולא לעובר את יכולה לפנות לרופא להוצאתו אם כי סביר להניח שהוא כבר יצא

מנהל פורום רפואת נשים