גלולת מליאן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/08/2014 | 02:25 | מאת: ענבר

אני לוקחת גלולות מליאן. רציתי לשנות את יום קבלת המחזור לכן במקום לקחת 21 גלולות, לקחתי 24 גלולות ואז עשיתי שבוע הפסקה. בגלולה ה23 קבלתי מחזור (בדיוק ביום שהייתי צריכה לקבל מחזור שאותו רציתי להזיז בשלושה ימים) למרות שיום למחרת עוד לקחתי גלולה נוספת לפני שבוע ההפסקה. האם זה הגיוני שזה קרה? מעולם לא עשיתי את זה, וגם לא חיברתי חפיסות. 1. אם ארצה לחבר חפיסות באופן מלא יכול להיות ששוב זה יקרה ואקבל מחזור בין שתי החפיסות גם בלי לעשות הפסקה? 2.יכול להיות שבסוף החפיסה הבאה היום של המחזור לא יזוז לי למרות שהזזתי אותו עצם הלקיחת 3 גלולות נוספות באופן חד פעמי? 3. האם ההגנה מפני הריון נפגעה באיזה שהיא דרך למרות שהיא לא הייתה אמורה להפגע? אני מרגישה ממש מבולבלת, אשמח אם אקבל מענה, תודה!

שלום בהחלט הגיוני 1. יתכן. אי אפשר לדעת.ברוב המקרים זה מציח ואין דמום באמצע 2. יתכן. אי אפשר לדעת 3. ההגנה לא נפגעת

מנהל פורום רפואת נשים