הפסקת גלולות- מחזור של שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/07/2014 | 13:16 | מאת: נועה1010

שלום רב, נטלתי במשך העשור האחרון תקופות ממושכות של גלולולת עם הפסקות: שנה ואז עוד שנתיים.. עכשיו הפסקתי לאחר שימוש של כשנה וחצי רציף. המחזור האחרון לפני הפסקת הגלולות היה ב19 למאי ומאז לא חזרתי לקחת את הגלולות. ב12 ליוני היו לי הפרשות חומות (חשבתי שזה המחזור) אך ב19 ליוני קיבלתי את המחזור האמיתי. שלווה בכאבי מחזור שזיהיתי + כמות הדם והצבע שלו... אז היה מדובר בשבוע של הכתמה+ שבוע של דימום ווסתי. בחודש יולי כמעט אותו סיפור שוב: מה12 ליולי הכתמה וב19 מחזור אמיתי שנמשך הפעם שלושה ימים ומאז שוב הפרשות חומות. 1. האם זה תקין? ( קראתי בכמה פורמים שמה שיותר נפוץ זה מחזור מאוד קצר ולא של שבועיים) 2. אני גם מאוד רגישה - בוכה ועצבנית כבר המון זמן? האם יש טעם לעשות בדיקות של איזון הורמונולי- או שכדאי לחכות שהגוף יתנקה יותר מהגלולות? והאם יש משהו אחר שכדאי לעשות? 3. אני רוצה להיכנס להריון- כיצד מחשבים את ימי הביוץ לאור ה"פרה- דימום" ? בתודה מראש.

שלום זה תקין לבכי אין קשר לגלולות כדאי להתחיל לקיים יחסים המיון ה 10 של המחזור בהצלחה כדאי לקחת חומצה פולית

מנהל פורום רפואת נשים