דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/07/2014 | 16:20 | מאת: חני

אחריי 3 ימים מההזרעה פעם ראשונה בחיי , גרד\אי נוחות באיזור האינטימי. ומעט צריבה בעת מתן שתן. אין אודם במקום. האם יש משחה טיבעית שאוכל למרוח על מנת להקל על הגירוי או אפילו משחה של תינוקות(פעם שמעתי) כנראה פטרייה או אין לי משוג מה, לא נראה דבר לעין חוץ מרגישות ואי נוחות בשפתיים החיצוניות של הפות האם עליי להשתמש במשחה שמתאימנה לנשים בהריון חוששת שאם אני בהריון עלול להזיק תודה

שלום את יכולה להשתמש במשחת אגיסטן גם אם את בהריון זה לא מזיק

מנהל פורום רפואת נשים