התעמלות והריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/07/2014 | 21:03 | מאת: אני

שלום אני מתכננת כניסה להריון ראשון ואני כבר חצי שנה מתעמלת באופן תדיר שלוש פעמים בשבוע וכן חוגים כמו פילאטיס ןאירובי רציתי להבין כיצד עלי להתנהל בתקופה של הכניסה להריון ותחילתו כלומר השליש הראשון הבנתי שהגוף בשלב זה קצת עדין ... כל רופא אומר משהו אחר ואני כבר מבולבלת אני לא רוצה להסתכן בלהרוס סיכויים של הריון ןהחזקתו בהתחלה. תודה

שלום את יכולה להמשיך להתאמן גם בהריון אך בצורה מתונה יותר עד לנקודה בה את מתעייפת

מנהל פורום רפואת נשים