פוסטינור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/04/2014 | 19:19 | מאת: ליטל

שלום, כשבועיים לאחר המחזור האחרון שלי לקחתי פוסטינור (פעם ראשונה שלקחתי). כשבוע לאחר שלקחתי את הגלולה התחיל לי דימום שנמשך כשלושה ארבעה ימים, ממש כמו מחזור. לפני יותר משבוע הייתי צריכה לקבל מחזור שוב לפי התאריך הקבוע שלי ועדיין לא קיבלתי, אבל כבר כמה ימים אני סובלת מתופעות קיצוניות של מחזור (כאבים בבטן ובגב, כאבים הפטמות ומצבי רוח קיצוניים). זה בא והולך.. ובינתיים אני לא מקבלת מחזור. במידה והמידע רלוונטי לנושא - לקחתי גלולות במשך 5 שנים והפסקתי לפני חודשיים. את המחזור הטבעי הראשון שלי לאחר הפסקת הגלולות קיבלתי בדיוק חודש לאחר מכן בצורה תקינה. האם זה תקין? האם עלי להגיע לרופא להיבדק? תודה!

שלום זו תופעה מוכרת עקב הפוסטינור כדאי לבצע בדיקת הריון ולחכות עוד שבוע

מנהל פורום רפואת נשים