כדורי פרוברה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/04/2014 | 23:37 | מאת: בטיקה

קיבלתי מהרופא פרוברה 5 מג על מנת להקדים מחזור לפני טיול לחול. שאלתי היא מה הזמן המקסימלי שאני יכולה ליטול את הכדורים?. הרופא רשם לי 2 ביום למשך 20 ימים. אם אני נוסעת ב10/7 ורוצה לקבל מחזור שבוע לפני מתי אמורה להתחיל ליטול הכדור?

24/04/2014 | 00:27 | מאת: בטיקה

אם אני מתחילה לקחת כדורי פרוברה יומיים לפני שאמורה לקבל ווסת , האם הווסת לא תגיע?

שלום גם לך כדאי לשאול את הרופא שלך אני לא מכיר דרך כזו לשנות תאריך וסת אני ממליץ לקחת את הטפול כ10 ימים לפני תאריך הוסת המצופה ועד שרוצים לקבל וסת - כלומר לדחות את המחזור

מנהל פורום רפואת נשים