מחזור משונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/04/2014 | 20:22 | מאת: דנה

היי, המחזור שלי תמיד מדייק כמו שעון ומגיע כל 30 יום ללא איחורים או פיספוסים. החודש (זהו החודש השלישי בו אנו מנסים להכנס להריון) היה לי איחור של 4 ימים שבסופם הגיע המחזור. העניין הוא שהפעם הוא נמשך יותר מהרגיל (היו עוד הכתמות וסימנים בניגוב גם ביום ה10) כשבדר"כ המחזור שלי הוא גג 5 ימים. הדבר הנוסף שמוזר בכל העניין שהחזה שלי כואב מאוד מאוד כמו לפני מחזור או כמו אחרי ביוץ. מדובר על יותר משבועיים מהמועד המקורי שבו הייתי אמורה לקבל וכבר 3-4 ימים מהיום שהוא הפסיק לחלוטין. והחזה רגיש וכואב (בעיקר בצדדים). כאשר אפילו בהליכה זה מורגש (שלא נדבר על שינה או על ספורט). ממה זה יכול להיגרם? אני משערת שמדובר בעלייה בפרוגסטרון..? האם זו סיבה לדאגה? למה זה לא מפסיק ומה קרה למחזור שלי החודש?? תודה!

שלום יתכן שינוי הורמונלי כדאי לבצע בדיקת הריון ולפנות לבדיקה

17/04/2014 | 21:42 | מאת: דנה

שלום ד"ר, בהמלצתך ניגשתי היום למוקד נשים וכחלק מהבדיקה נעשתה לי בדיקת הריון בסטיק שיצאה חיובית. בבדיקת א"ס וגינלית לא נצפה שק הריון ועל כן הרופאה אמרה שעברתי הפלה או הריון חוץ רחמי ושלחה אותי לבדיקות דם. כיוון שכל המעבדות סגורות עד יום שלישי רציתי לדעת אם המצב שלי לא מסוכן ודורש התערבות כבר עכשיו? או שזה סובל דיחוי לשבוע הבא? תודה!!

17/04/2014 | 21:44 | מאת: דנה

שלום ד"ר, בהמלצתך ניגשתי היום למוקד נשים וכחלק מהבדיקה נעשתה לי בדיקת הריון בסטיק שיצאה חיובית. בבדיקת א"ס וגינלית לא נצפה שק הריון ועל כן הרופאה אמרה שעברתי הפלה או הריון חוץ רחמי ושלחה אותי לבדיקות דם. כיוון שכל המעבדות סגורות עד יום שלישי רציתי לדעת אם המצב שלי לא מסוכן ודורש התערבות כבר עכשיו? או שזה סובל דיחוי לשבוע הבא? תודה!!

17/04/2014 | 21:44 | מאת: דנה

שלום ד"ר, בהמלצתך ניגשתי היום למוקד נשים וכחלק מהבדיקה נעשתה לי בדיקת הריון בסטיק שיצאה חיובית. בבדיקת א"ס וגינלית לא נצפה שק הריון ועל כן הרופאה אמרה שעברתי הפלה או הריון חוץ רחמי ושלחה אותי לבדיקות דם. כיוון שכל המעבדות סגורות עד יום שלישי רציתי לדעת אם המצב שלי לא מסוכן ודורש התערבות כבר עכשיו? או שזה סובל דיחוי לשבוע הבא? תודה!!

מנהל פורום רפואת נשים