צריבה בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/04/2014 | 14:14 | מאת: הילה

שלום, אני בת 22 ויש לי צריבה במהלך קיום יחסי מין (וגם כמה רגעים אחרי), וגם במשך כמה ימים אחרי אני חשה מעט כאב באזור כשאני נוגעת בו (לצורך ניגוב), בנוסף אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני מרגישה צורך במתן שתן לעיתים תכופות. יש לציין שכלל לא מגרד לי. פניתי לרופא שלאחר בדיקה ראשונית קצרה קבע שיש לי קנדידה, בלי בדיקת מעבדה ובלי כלום, כשחזרתי הביתה ראיתי שסמפטום מרכזי לקנדידה הוא הגירוד שאין לי. האם באמת סביר להניח שמדובר בקנדידה? או אולי יש צורך בבדיקה נוספת? או פשוט לא לטפל כלל והעניין יעבור.. (אני מעדיפה לא לקחת את התרופות [קלוטרי וטבעקוטן] ללא סיבה) תודה מראש וחג שמח!!! :)

שלום וחג שמח לא תמיד יש גרד במקרים של קנדידה האבחנה המדויקת ביותר נעשית בהסתכלות של הרופא ולא בבדיקת מעבדה כדאי לקחת את הטפול

מנהל פורום רפואת נשים