הפסקת גלולות ועיכובים במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/04/2014 | 10:20 | מאת: אנוני י

היי לקחתי את הגלולות כחמישה חודשים למניעת הריון ועכשיו הפסקתי אותם..והמחזור מתעכב מלהגיע...באחד מהפעמים של יחסי. מין ירד לי דם אבל ממש קצת...נוסף על כך אני אישה דתייה..ונשים דתיות צריכות לספור שבעה ימים אם ראו דם שיצא מהרחם ולכן התחלתי לספור אולם ביום הרביעי ראיצי שוב דם וכך ממשיך..הדימומים ממשיכים כשבועיים כבר ואיני מקבלת מחזור...מה פשר הדבר??

שלום כדאי לבצע בדיקת הריון ולפנות לבדיקה יש גם צורך בבדיקת פפ

מנהל פורום רפואת נשים