פטריות חוזרות בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/04/2014 | 11:20 | מאת: ורד

שלום ד"ר מזה כשנה אני סובלת מפטריות חוזרות בנרתיק והמצב הולך ונהיה תכוף ומטריד יותר. לפני כחודש שוב הייתי אצל רופאת הנשים שלי שאבחנה פטריה חריפה (לא קנדידה) ונתנה לי טיפול של 2 סוגי טבליות + קרם קומאגיס. הרגשתי שיפור רק כעבור שבוע מתחילת הטיפול (שנמשך 6 ימים) וכעת אני מרגישה שהפטריה חזרה (שוב פעם גרד,הפרשות ואי נוחות). אני ממש מיואשת וזה מאוד מפריע לתפקוד היומיומי שלי שלי. מה עליי לעשות??

שלום אין ברירה אלא לפנות שוב לבדיקה וטפול יש לדון יחד עם הרופאה שלך על דרכי מניעה אם יש וטפול מונע אם יש

מנהל פורום רפואת נשים