פיספוס גלולה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/04/2014 | 16:14 | מאת: עדן

היי,אני נוטלת פמינט כ3 שנים, ועפ המלצת הרופא לוקחת שתי חבילות ברצף. סיימתי מחזור לפני שבועיים והתחלתי חבילה, ופספסתי את הגלולה ה10 בערך. לאחר מכן המשכתי לקחת כרגיל. לאחר יומיים הופיע לי דימום של התחלת מחזור. שתי שאלות: האם להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל והשימום ייפסק או להפסיק ולקבל מחזור למרות שסיימתי לפני שבועיים? שאלה שנייה מה זה אומר לגבי הגנה מהריון? אני צריכה לנקוט באמצעים נוספים? תודה מראש

שלום כדאי להמשיך את החפיסה את לא מוגנת וכדאי להשתמש גם בקונדום עד לסיום החפיסה

מנהל פורום רפואת נשים