פרוגסטרון ירד בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/12/2016 | 14:11 | מאת: מיכל

שלום, לפני כשבועיים, עברתי החזרה של מוקפא על בסיס ביוץ טבעי. קיבלתי תמיכה של אנדומטרין 100 פעמיים ביום. ביום 13 לאחר ההחזרה, בטא: 499 ופרוגסטרון 128 ביום 15 לאחר ההחזרה (היום), בטא: 1405 ופרוגסטרון 95 למה הפרוגסטרון ירד למרות התמיכה? בעברי גרידה לאחר שהעובר לא התפתח (שק הריון ריק) וגם שם הפרוגסטרון ירד. לפני זה בהריון של ביתי שהיתה עובר טרי בIVF הפרוגסטרון היה מעל אלף ובהכפלה עלה בכמה מאות. האם ניתן להסיק שמדובר שוב בהריון לא תקין ובשק ריק? תודה.

שלום הביתא עלתה ברמה תקינה ולכן נכון לעכשיו ההריון מתפתח כראוי אי אפשר לצפות מה יהיה אחכ צריך להמשיך מעקב כמובן

מנהל פורום רפואת נשים