דימום נוסף לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/12/2016 | 08:51 | מאת: נועה

שלום דוקטור. אובחנתי לאחרונה עם שחלות פוליציסטיות לאחר שלא קיבלתי מחזור כ-3 חודשים. קיבלתי מרופאת הנשים שלי פרוברה שהתחלתי מיד לקחת. במקביל, התחלתי בשינוי תזונתי משמעותי (ללא סוכר, ללא מוצרי חלב ועוד). מיד לאחר 10 ימי פרוברה קיבלתי מחזור. המחזור היה ארוך יחסית (9 ימים עד שממש הסתיים הכול). קיימנו יחסי מין בערך ביום ה-16 של המחזור הנוכחי, ולמחרת התחילו הפרשות חומות שהפכו למשהו שנראה ומרגיש כמו מחזור (רק קצת יותר קל). האם זה מחזור? יכול להיות זה מחזור "אמיתי"? (בניגוד למחזור שקיבלתי בעקבות פרוברה). אציין שבעקבות השינוי התזונתי, תסמינים אחרים של שחלות פוליציסטיות כמו הפצעים בפנים השתפרו פלאים.

שלום עקב העדר ביווץ יתכן מחזור לא סדיר- לפעמים מאחר ולפעמים מקדים

מנהל פורום רפואת נשים