שימוש בגלולות יסמין פלוס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/12/2016 | 14:21 | מאת: שירן

שלום רב, הפניה היא לרופא נשים, אני משתמשת די "חדשה" בגלולות יסמין פלוס, התחלתי חפיסה חדשה ביום שבת- 26/11/16 וביום ראשון 27/11/16 (כלומר בגלולה השניה) היו לי (סליחה על הגועל) 2 אירועים של מעין שלשול או יותר נכון התנקות של הגוף לאחר תחושת מלאות בבטן, פעם ראשונה כ- 3 שעות לפני נטילת הגלולה ופעם שניה כ- 3 שעות לאחר נטילת הגלולה (אני נוטלת את הגלולה בערב) האם היעילות נפגמה בשל כך? בנוסף, רק כדי לוודא שהבנתי, חפיסה שניה מתחילים מיד לאחר סיום הכדור האחרון (של הפולאט) בחפיסה ללא קשר לתחילת המחזור? תודה רבה מראש

שלום היעילות משמרת ואופי הנטילה נכון

22/01/2017 | 08:57 | מאת: שירן

שלום רב, רציתי לדעת האם סטייה של 2-3 שעות כלפי מעלה מהשעה המקורית של נטילת הגלולות עלול לפגוע ביעילות? (יצא לי מס' לא מועט של פעמים החודש ליטול מעט מאוחר יותר) אציין כי לא היה אף יום שבו פיספסתי גלולה אלא רק לא ממש באותה השעה (תמיד בערב). קיימתי יחסים ביום האחרון של נטילת הגלולה הכתומה בחפיסה וחיברתי חפיסה נוספת לאחר מכן וכעת אני מרגישה רגישות בשדיים.

מנהל פורום רפואת נשים