דימום לפני מחזור (או מחזור שנמשך כשבועיים?)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/12/2016 | 13:46 | מאת: מירית

שלום, ב חודשים האחרים, בשבוע לפני התאריך שבו הייתי אמורה לקבל וסת, אני חווה דימום קל מאוד (נראה כמו מחזור חלש ביותר ועם הפסקות) שנמשך כשבוע ולאחר מכן אני מקבלת מחזור כרגיל. אני לא נוטלת גלולות. בנוסף הפסקתי לפני יותר מחודש הנקה (בכמה חודשים שלפני כן הנקתי ממש מעט - פעם ביום). בתחילה ייחסתי להנקה את השיבושים הללו אך כעת משהפסקתי, נראה שזה לא קשור. ממה זה יכול לנבוע? האם יש מה לחשוש? והאם יש מה לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו? (בלי דימומים לפני שבוע הווסת) תודה מראש!

שלום יתכן שיבוש הורמונלי בהשפעת ההנקה והפסקת ההנקה כדאי לפנות לבדיקה לשלול דברים אחרים

06/12/2016 | 11:25 | מאת: מירית

מנהל פורום רפואת נשים