לברר אל בדיקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/09/2016 | 16:01 | מאת: סיון

שלום רציתי לשאול מזה בדיקת us ואגינאלית הרופא בפזטורפיה לאגן שלחה אותי לרופא נשים שלי לבדיקה אזות בשביל שנואכל לעסות ילד דרך הזרקת זרעה קי לא מצלחים לבד לשכב. אני בפזטורפיה עובדת אל מחשיר רתת שמכניסה למתה אים גדלים אני בגודל השני מחניסה חצי אז שאלה שלי מזה הבדיקה אזות ואים הגודל של המחשיר או עבה או דק ואיך מתבצאת הבדיקה ותודה לך על התשובות

שלום הבדיקה מבוצעת עי החדרת מתמר לנרתיק ולא נראה לי שתוכלי לבצע לפי הספור שלך ניתן יהיה לבצע את הבדיקה דרך הבטן ללא חדירה לנרתיק

28/09/2016 | 17:41 | מאת: שוב אני לברר על בדיקה

שוב אני אבל מחדירה תמחשיר למתה יש 4 גדלים אני בגודל השני מחדירה חצי זה כמו לחדיר תמכשיר לא ומה עובי שלא ומזה המחשיר הזה מזה הבדיקה אזות בבקשה תודה

מנהל פורום רפואת נשים