הפסקת הריון בלתי רצוי לאחר שימוש בגלולת היום שאחר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/09/2016 | 16:10 | מאת: מאיה

שלום, פעמיים בחיי לקחתי גלולת היום שאחרי, פעם ראשונה לפני שנה וחצי ופעם שנייה לפני חודשיים.. בהמשך לשרשרת התקריות נכנסתי להריון לפני כשבועיים. הייתי מעוניינת לדעת מה היא השיטה הממולצת להפסקת הריון במקרה זה, שתהווה כמה שפחות סיכון להרות שוב בעתיד.

שלום עד שבוע 7 ניתן לבצע הפסקת הריון עם כדורם ( לאחר אשור ועדה להפסקת הריון ) הצלחת הפסקת הריון עם כדורים היא כ 95% ואז אין צורך בהרדמה ואין צורך בשמוש במכשירים לתוך הרחם

מנהל פורום רפואת נשים