שאלה לגבי ניתוח לטיפול בצניחת שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/09/2016 | 20:18 | מאת: מרינה

שלום! אימי סובלת מצניחת שלפוחית שתן שדורשת ניתוח. איזה רופא גינקולוג או אורוגינקולוג מבצע את הניתוח ואיך שם המדוייק של הניתוח? תודה מראש על התשובה.

שלום מבצע רופא אורוגינקולוג שהוא רופא גינקולוג שעבר התמחות מיוחדת לניתוחים אלה יש כמה סוגי ניתוח יש לשאול את הרופא המטפל איזה ניתוח מתאים

30/09/2016 | 15:07 | מאת: מרינה

שלום! תודה רבה על התשובה. רציתי לשאול מה שם המדוייק של הניתוח כזה?

30/09/2016 | 15:14 | מאת: מרינה

שלום! תודה רבה על התשובה. רציתי לשאול מה שם המדוייק של הניתוח כזה?

מנהל פורום רפואת נשים