תוצאות מעבדה - האם אני לפני גיל המעבר ?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/08/2016 | 14:12 | מאת: דנה

שלום רב , בת 48 עם מיומה מאוד גדולה מעל הרחם )מעל 20 ס"מ , טרם החלטתי על ניתוח עקב חוסר בתופעות לוואי . עקב תופעות לא נעימות של הרגשה כללית לא טובה , סחרחורות , עצבנות , חולשה ביקשת בדיקות הורמונליות .המחזור רגיל . אנא דעתך , האם אני לפני הפסקת הווסת . תודה רבה מצורפות התוצאות שבוצעו ביום הרביעי של הווסת : Estradiol 563 pmol/L Progesterone 0.3 nmol/L FSH 5.18 mIU/mL LH 2.85 mIU/mL Testosterone 0.69 nmol/L תודה רבה

שלום הבדיקות תקינות ולפי זה את לא קרובה לגיל המעבר לדעתי כדאי לנתח מיומה כל כך גדולה

מנהל פורום רפואת נשים