התייעצות דחופה - מנסה להכנס להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/07/2016 | 13:48 | מאת: דנה 070790

שלום, לפני כמה זמן גילו שיש לי שחלות פוליציסטיות. אני מטופלת ע"י כדורים 5 ימים ואח"כ זריקת אוביטרל. מאז הזריקה עברו 13 יום וביום חמישי (מחר) אני אמורה לדעת אם אני בהריון או מחזור. כבר יומיים יש לי הפרשות סמיכות/לבנות ורגישות למטה. לא כאבי מחזור ממש אבל רגישות ואני ממש בלחץ. יש סיכוי שזה מה שמרגישים גם בתחילת הריון? חוץ מזה אני לא מרגישה משהו שונה או מוזר בגוף שלי כאילו נקלטתי. וזאת כבר הפעם השניה שאני מנסה את הטיפול הזה. מה סהיכוי שזה הריון? או שזה תסמינים של לפני מחזור ולא מרגישים אותו דבר לפני הריון?

שלום זה מוקדם מידי להרגיש בהריון אין ברירה אלא להמתין בסבלנות ולבצע בדיקת הריון במועד

מנהל פורום רפואת נשים