אשמח להסבר והאם יש סיכוי שאני שוב בהריון?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/07/2016 | 15:36 | מאת: =) הודיה

ילדתי לפני חודשיים, לידה רגילה. אחרי חודש וחצי כשנגמר הדימום לגמרי חיכיתי קצת יותר מ- 7 ימים ולאחר מכן קיימתי יחסים ( ללא אמצעי מניעה) ומיד לאחר מכן הופיע שוב דימום. האם סביר להניח שאני בהריון שוב? אני מניקה ובכל זאת אמרו לי שיש סבירות גבוהה שאני בהריון שוב. חשוב לציין שאחרי 4 ימים מקיום היחסים לקחתי גלולות -סרטז אך אחרי 4 גלולות (אחרי 4 ימים) התחרטתי ולא רציתי את האמצעי מניעה הזה אלא משהו אחר, יום לאחר מכן הופיעו לי שוב דימומים. אשמח להסבר והאם יש סיכוי שאני בהריון?

שלום לא סביר שאת בהריון הדמים נבע מסרט ואחכ הפסקתו מאחר והיה דמום לאחר יחסים כדאי לפנות לבדיקה כולל פפ וקולפוסקופיה

26/07/2016 | 14:30 | מאת: הודיה

הי תודה רבה על התגובה המהירה, לא הבנתי. הדימום נבע מסרט? ומזו הבדיקה הזאת שאמרתה לי? הייתי אצל רופאת הנשים שלי והיא אמרה לי שהדימום הזה לאחר קיום היחסים הוא לא מדאיג כי זה אחרי חודש וחצי מהלידה. אשמח להסבר. חשוב לי מאוד להיות בריאה ולחזור לעצמי. תודה רבה לך

מנהל פורום רפואת נשים