כאבים לא מוסברים בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/07/2016 | 07:36 | מאת: רותם

שלום רב, שמי רותם ואני בת 31. מזה חודשיים אני סובלת מכאבים שהולכים ובאים באזור פתח הנרתיק. רוב הזמן הכאב חלש וגורם אי נוחות מועטה אך הוא התגבר מאד במספר מקרים: פעם אחת לאחר קיום יחסים, פעם שניה בזמן טיפול בתכשיר אנטי-בקטריאלי ע"ב אקונזול ניטרט. פעם נוספת בהתחלת שימוש בגלולות ובמחזור. כעת אינני במחזור וללא יחסים מזה שבועיים.הכאב אתמול היה חלש אך מורגש. גניקולוג שבדק אמר שאינו רואה פטריה או זיהום אך רשם לי תכשיר ג'ל אנטי בקטריאלי (זידובל) נוסף שנטלתי בלילה. הבוקר קמתי עם כאב מוגבר. אין לי הפרשות משום סוג. פתח הנרתיק מרגיש נפוח וכואב ויש לי לחץ על השלפוחית ונפיחות בבטן - בכל פעם כשהכאב מופיע. אני אובדת עצות כי כבר הרבה זמן אני סובלת ללא הסבר חד משמעי לבעיה. אנא עזרתך המומחית.

שלום הסיבות השכיחות לכאב בנרתיק הן דלקת או זהום לדעתי כדאי לפנות שוב לבדיקה כאשר יש כאבים

26/07/2016 | 15:24 | מאת: רותם

לא עבדו היטב במקרה שלי. הרופאים שבדקו אותי לא יכלו לזהות פיזית תסמינים לדלקת או זיהום מלבד נפיחות איומה וכואבת שנגרמה לי מהתכשירים הוגינאליים שרשמו לי כתרופה. התכשירים לא עזרו לפתרון הבעיה ובעת השימוש בהם הכאב והנפיחות נסקו ממצב עמום לסיוט משתק. רופאים לא מקדישים את הזמן אפילו להקשיב עד הסוף לניסיון שכבר צברתי חודשיים עם המצב וממהרים לתת מרשמים סתם כאילו אני איזה חיה בניסוי מרתק. לא ביקשתי את עצתך הרפואית השכיחה. אני זקוקה למומחה...האם אתה מומחה?

מנהל פורום רפואת נשים