דחוף דחוףדחוף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/06/2016 | 10:35 | מאת: אנונימי

שלום. אני בת 34، חמישה לידות. תמיד בזמן ההנקה לא מקבלת מחזור ולא נכנסת להריון. אחרי שנה וחצי הנקה מפחיתה כמות ההנקה וישר נכנסת להריון. אבל הפעם קיבלתי מחזור מאדדד חזק (אחרי לידות לא היה לי כל כך חזק), ללא כאבים. אחרי שבוע נפסק ואחרי שבוע התחילה הפרשה חום ורוד ,כאבי שפתיים (עושה פיפי עם בכי) ופעם בה כתמי דם. יש לי תור בעוד חודש. מה אני אמורה לעשות עכשיו? למה זה קרה? ואם אני חייבת לדאוג? תודה

שלום יש לפנות בהקדם לרופא אם אין רופא פנוי - את יכולה לפנות למוקד

מנהל פורום רפואת נשים