דימום מקדים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/06/2016 | 16:08 | מאת: יסמין

חזרתי לקחת גלולות בלארה לפני כחודשיים, נשאר לי עוד כ-7 גלולות עד ההפסקה של השבוע והיום התחיל לי דימום התחלתי של מחזור. זה קרה לי גם עם החפיסה הקודמת אבל לא התייחסתי כי זה היה חפיסה ראשונה אחרי הרבה זמן. מה שכרגע קורה בעצם זה שיש לי מחזור כל שבועיים בלי מינוס או פלוס כל שבועיים, השאלה היא האם זה תקין? והאם אפשר מחר לא לקחת ולהתחיל עוד שבעה ימים חפיסה חדשה?

שלום את צריכה לסיים את כל החפיסה ורק אחכ לבצע הפסקה בהנחה שלא שכחת אף גלולה כדאי לפנות לרופא לשקול החלפת הגלולות

מנהל פורום רפואת נשים