דימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/05/2016 | 13:25 | מאת: א

שלום ביום שישי האחרון שכחתי לקחת גלולה אותה אני לוקחת בערב וישר כשקמתי בבוקר לקחתי לאחר יומיים היו לי הקאות וקלקולי קיבה כנראה וירוס שכולם נדבקים בו עכשיו ובנוסף לזה התחלתי לדמם בהתחלה זה היה נראה בגלל ששכחתי גלולה אבל כבר כמעט 4 ימים אני מדממת ישנם גם לחצים לפעמים חזקים בבטן אני באמצע חפיסת הגלולות ואני אף פעם לא מפספסת מה זה אומר? ומה עלי לעשות? אשמח לתשובה תודה רבה רבה

שלום הדמום הוא כי שכחת גלולה אין מה לעשות רק להמשיך את הגלולות כרגיל את לא מוגנת עד סוף החפיסה

מנהל פורום רפואת נשים