הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/04/2016 | 22:54 | מאת: ג'סיקה

היי, אני בת 16 הייתי עם מישהו, ונסחפנו קצת. זה לא היה בדיוק סקס, לא הייתה חדירה לגמרי, אבל הוא גמר לי בפנים בטעות בלי קונדום.. לקחתי פוסטינור שעתיים לאחר הטעות. המחזור שלי היה מראשון עד ראשון וביום שני קרה המקרה. קניתי גם ערכת הריון. זאת פעם הראשונה שהייתי במגע כלכך קרוב עם גבר, אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות ומתי אני צריכה לבדוק עם הערכה אם באמת יש לי עובר חס וחלילה יש לי כאבים בבטן אבל אני חושבת שזה פסיכולוגי מלחץ..

שלום הסכון להריון קטן אבל אם הוסת לא יגיע יש לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים