שימוש בפרימולוט נור לדחיית מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/04/2016 | 13:28 | מאת: יעל

שלום, אני נוסעת לחופשה של חמישה ימים מה30.4 עד ל4.5. בחודשיים האחרונים קיבלתי מחזור ב1 לחודש, לכן פניתי לרופאה בכדי לקבל תרופה שתעזור לי לדחות את המחזור וקיבלתי את פרימולוט נור. מאחר והלכתי לרופאת משפחה היא לא לגמרי ידעה לומר לי איך להשתמש בתרופה. אם כן, מתי כדאי להתחיל ליטול את התרופה כדי למנוע קבלת מחזור בתאריכי החופשה? ומתי כדאי לסיים את הטיפול עם התרופה? אשמח לתשובה. חג שמח

שלום יש לפנות לרופא נשים לודא שמותר לך ליטול את התרופה ושיסביר לך מתי ואיך לקחת

מנהל פורום רפואת נשים