תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/04/2016 | 16:33 | מאת: אנה

שלום לפני חודש עברתי גרידה בגלל עובר שלא התפתח. שבוע שעבר קיבלתי מכתב מהבית חולים בו רשומה תוצאת בדיקה שלקחו במהלך התהליך והתשובה היא: אבחנה ופרטים קליניים - missed abortion. חומר לבדיקה - חומר הריוני. תאור מאקרוסקופי - מספר קטעי רקמה אפורים חומים בלתי סדירים בנפח 12 סמק, עם מעט רקמה ספוגית. ורשום לפנות עם התוצאה לרופא המטפל. אני לא מצליחה לתפוס את הרופא שלי ואני בלחץ מזה :-( אם אפשר לדעת מה זה אומר? תודה רבה

שלום זה תקין לא רשמת את כל התשובה במלואה אלא רק חלק ממנה מה שרשמת - תקין

15/08/2016 | 15:52 | מאת: ואלרי

בדיקה פתולוגית לאחר גרידה מסיבות זהות (הפסקת דופק לעובר) והתשובה: חומר של רקמה קרומית וספוגית מעורבת בקרישי דם, בנפח כולל 20 סמק. מה זה אומר? האם מצריך ביקור אצל רופא או הכל בסדר? תודה רבה!!

מנהל פורום רפואת נשים