מדבקות אוורה כאמצעי מניעה לאחר הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/02/2016 | 09:57 | מאת: בתאל

אני לאחר הריון ראשון קיבלתי מחזור בתאריך 31.1.16 ביום הראשון למחזור הדבקתי מדבקת אוורה ולאחר שבוע בדיוק הסרתי את המדבקה ושכחתי להדביק חדשה ביום שלמחרת כלומר יום שני נזכרתי והדבקתי מיד. לאחר מספר ימים המדבקה הזאת קצת ניתקה מהעור ואחרי כמה זמן שהבחנתי בכך הדבקתי אותה בחזרה ברצוני לשאול האם באחד מהמקרים הנ"ל ישנה אפשרות של כניסה להריון ?

שלום מאחר ואחרת ביום - אין מניעה טובה של הריון עד סוף החודש הסיטואציה השניה אינה פוגעת בהגנה

מנהל פורום רפואת נשים