חום שבוע אחרי מי שפיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/02/2016 | 17:46 | מאת: נועה

שלום, בדיוק לפני שבוע עברתי דיקור מי שפיר שעבר ללא תופעות לוואי מיוחדות. היום עלה לי חום וגם התחלתי להשתעל ולסבול מינון. אני מניחה שהחום קשור למחלה( או הוירוס )שנחתו עלי אבל רוצה לוודא: האם יכול להיות קשור לבדיקה? האם עלי להיבדק אצל רופא נשים? יש לציין שאני בשבוע 18 בהריון שלישי ומרגישה את העוברית היטב... אשמח לתשובה מהירה. תודה, נועה

שלום היית מציע לך לפנות לבדיקה בהקדם - אם הרופא לא מקבל אזי במוקד או במיון חשוב לשלול שהחום לא מהדקור

מנהל פורום רפואת נשים