גלולות מינס ודימום בלתי פוסק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/02/2016 | 15:07 | מאת: טלי

שלום, אני 15 שבועות לאחר לידה. בשבוע ה-6 התחלתי ליטול גלולות סרזט (אני מניקה) אך הדימום לא פסק במשך 7 שבועות. לאחר התייעצות עם רופא החלפתי לכדורי מינס. לאחר 5 ימים פסק לי הדימום למשך 4 ימים וכעת הדימום חזר שוב. ברצוני לשאול, אם אני אפסיק את נטילת הגלולות האם הדימום יפסק מעצמו ואם כן תוך כמה זמן בערך. כמו כן במידה ואני כן אמשיך ליטול אותם האם זה יועיל להפסקת הדימום, ומתי בערך? תודה רבה!

שלום בחפיסה ראשונה שכיח שיש דמום זה אמור לחלוף בחפיסה שניה לדעתי כדאי לך להמשיך

מנהל פורום רפואת נשים