איחור במחזור (שאינו הריון) + החלפת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/02/2016 | 10:40 | מאת: תמר

שלום, לפני כשלושה חודשים החלפתי מגלולות פמינט לגלולות סרטז (בעקבות עליה במשקל). מאז בשלושת החודשים שאני לוקחת סרטז אני לא מקבלת מחזור. עשיתי בדיקות להריון שיצאו שליליות ואתמול לקחתי את הגלולה האחרונה בחבילה שיש לי של סטרז. אני לא מצליחה לתפוס את הרופאת נשים שלי על מנת להתייעץ איתה, או אפילו רק על מנת לחדש את המרשם. אני מתלבטת מה לעשות, האם ללכת למרפאה בלי תור או שזה בסדר שלא אקח את הגלולות כמה ימים? אני לוקחת גלולות למניעת היריון כבר 5 שנים ללא הפסקות. אודה לתשובתכם המהירה, מכיווןשהיא מקבלת היום רק עד 13:00. תודה!

שלום איך אני יכול לדעת אם את יכולה להתקבל אצל הרופאה שלך ללא תור?

מנהל פורום רפואת נשים