אני מדממת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/02/2016 | 17:58 | מאת: אנונימי

שלום. אני חודש וחצי אחרי לידה כבר סיימתי את הדימום וסיימתי את המחזור לפני כשבועיים היום ראיתי שאני מדממת דימום עדין מהנרתיק התחלתי לקחת גלולות לפני כ5 ימים האם יתכן שהייתי בהריון והייתה לי הפלה או שמא משהו אאחר קורה? אני תקועה בבית החולים עם הבן שלי הוא אחרי ניתוח ואין לי כרגע דרך ללכת לרופאת נשים שלי אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר

שלום סביר להניח שהדמום נובע מהגלולות המשיכי את הגלולות כרגיל זה אמור לעבור בחפיסה שניה לא סביר שאת או היית בהריון אבל אם יש לך חשש כזה את יכולה לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים